Dan' före dan'

Imorgon sker äntligen den fruktade (nå...) zoofysiologi-tentan. Sedan har jag den gjord, och förhoppningshoppningshoppningsvis så klarar jag av den! Efter det kan jag koncentrera mig på kursen jag går nu och cellbiologin som jag har valt att läsa om den här terminen (fast på distans). Jag måste verkligen påminna mig själv om att göra klart inlämningsuppgiften till konflikthanteringen imorgon också!

Jag sitter hemma hos Jakob just nu iallafall, och repeterar för fullt. Mannen själv är och spelar gitarr, fast med tanke på att klockan nu är nio så har han väl precis slutat, och ska ta en öl med Arvid. Men det gör ingenting att jag inte kunde vara med, för han har lämnat mig en påse bullar, choklad, mat och mjuk pepparkaka! Dessutom ska jag göra mig lite kaffe nu, så blir kvällen ännu litet mysigare :) För övrigt får jag pengar imorgon (hurra!) så efter tentan så... mjaa, jag ska nog ta och belöna mig själv med ett litet klädesplagg kanske ^^. En kjol månne? Jag hittade en väldigt fin och billig vårjacka häromdagen också, som jag tyckte att jag kunde vara värd med tanke på att jag inte köper kläde speciellt ofta (nej, jag köper inredning istället... och mat, massor av mat! ... och så sparar jag faktiskt en del pengar :D). Har för övrigt två nya favorit-klädesmärken! "nümph" och "kling", båda säljs på rut m.fl. Söta kläder, väldigt popiga.

Nu ska jag titta vidare lite på lite andra bloggar och sen ska jag fortsätta med repetitionerna. Dagens bild får bli en bild på mig, eftersom jag inte har någon serie redo här hos Jakob. Så här skulle jag se ut om jag var en brunkrämsfjortis med idominsalva på läpparna! låt era ögon blöda :) (självdistans eller vaddå?)
image14



Napoleon!

Jag insåg precis att jag inte har så många kapitel kvar att läsa inför tentan nu (den är om 6 dagar) och jag har även insett att jag kommer få slippa panikplugga så mycket den här gången, om jag lägger på ett kol lite nu! Och det känns ju bra :) Sen har jag varit lite småsjuk inatt och idag (lätt magsjuka) så jag stannade hemma, men jag har tagit igen det med att gå upp kl. 07.30 iallafall och så har jag tagit det lugnt och pluggat hela dagen. Kanske inte världens roligaste dag, men hey, vill man klara tentan så får man jobba litegrann! Okej, jag ljög lite nu, jag spenderade faktiskt ett par timmar nu på morgonen med att spela dator, men det kan man väl få göra nån gång då och då?

Jag tänker nu vara fruktansvärt onyttig och gå och köpa en påse chips, bara för att jag kan! Haha, det är underbart att kunna äta hur mycket jag vill, och det gör jag verkligen också!

Dagens bild föreställer den gode hjärtekrossaren Napoleon, med en liten blinkning till låten "I'm to sexy" om ni minns den fruktansvärda låten ^^
Enjoy!
image13

The moment we'va all been waiting for...(!)

Nu är de här. Länge har ni fått vänta, men nu, nu är de äntligen här! Käre far, här får du din dröm i bilder, med riktiga gummisnoddar. De är här, de är squär, de är gummisnubbarna!

Enjoy ^^image12

Hej och hå!

Inatt drömde jag en riktigt konstig dröm; att jag skulle amputera benet för att jag tyckte det var så snyggt. Sedan ångrade jag mig dock, när jag kom på att det skulle bli svårt att få tillbaka benet när det inte var modernt längre. Sen åkte jag berg-och-dalbana hem.

Nu sitter jag hemma hos Jakob och myser. Elleer ja, pluggar till zoofys-tentan. Det är inte riktigt samma sak som att mysa, men det är faktiskt ganska trevligt det med! Det är ju intressant hur som helst, jag menar, respirations- och hjärtfysiologi - yeey liksom!

För övrigt måste jag bara säga att klassen jag går i nu är helt underbar! Alla är verkligen übertrevliga och lördagen den 1a mars är det klassfest på Kontiki :) Folk tycks verkligen anstränga sig för att vi ska få någon slags gemenskap, och även fast vi bara gått med varandra i ungefär en månad (förutom rangersen då eftersom de gått i 3 år...) så har man lärt känna de flesta rätt bra. Så borde det alltid vara! Sen att det inte heller är någon tenta på kursen, och att det enda vi gör i skolan i princip är att leka lekar och göra små uppgifter, det är ju inte helt fel det heller.

Nåväl, återgår till pluggandet nu go' vänner.
Och det blir ingen bild idag eftersom jag inte är hemma, men kanske senare om jag orkar :)