We're not those kids, sitting on the couch.

Det är vi då rakt inte! Iallafall inte jag. Jag är driftig och jag gör nödvändiga saker som jag samtidigt tycker är roliga; det blir inte så mycket bättre än så (plus att semikolon är världens kanske bästa skiljetecken). Idag har jag haft retorik, och hör och häpna, kamrat Joel har också retorik just nu, alltså: jag skall tvinga honom att öva retorik med mig! Annars verkar kursen jag går nu vara riktigt rolig och jag ser verkligen fram emot ett par veckors praktik på djurparken och forskningsstationen Nordens ark! Det är like a barndomsdröm come true liksom! Djur! Djurpark! Jag hoppar upp och ned på stolen!

Det enda negativa jag kan se med kursen just nu är väl utrustnings- och litteraturkostnaderna. Idag beställde jag böcker för (ja hör och häpna) 1500 kr, och då är det ändå inte riktigt alla böcker. Herre min je säger jag bara! Jag kommer att bli totalt utblottad och fattig vilket totalt krockar med min önskelista; ett fint tyg som överdrag till soffan, tyg till whiteboarden och så ett jättejättesnyggt tyg från 50-talet som är... dyrt... men fint! =D 50-talstyget får faktiskt komma i första hand - det är viktigt.

Just ja, jag måste köpa ett fleece-ställ också. Hurra! Fråga inte =p
Dagens bild är egentligen Jakobs idé från början, men jag gjorde den till verklighet. Nästa gång skall jag börja med en spännande serieidé från far, men den får vänta tills dess! spännande, huh?

Enjoy!
image9

Studie(icke)stress

5 kapitel kvar... 5 kapitel! på två dagar, ja herre min je. Men det kommer nog gå bra, det känns iallafall så. Jag pratar förstås om hur mycket jag har kvar att läsa till tentan. Men som sagt, det känns väldigt bra fastän det är en del kvar. Jag gissar att det beror på att jag faktiskt är riktigt intresserad av vad jag läser just nu, och det är ju positivt.

Så för tillfället roar jag mig med att skriva här, städa litet och vänta på Joel som skall komma och fika te med mig när som helst. Litet senare får jag nog fortsätta engagera mig i evolutionen av parningsbeteenden, nervsystemens betydelse för beteenden and so on.

Tevattnet stormkokar på spisen, det ligger inga kläder i soffan (de ligger i sängen i väntan på sortering och placering i grderoben), kattlådan är tömd och jag känner mig ganska så lugn. Hurra! Dock har min hjärna blivit mer eller mindre urvattnad under de senaste veckorna eftersom det enda jag gjort i princip har varit plugga, plugga, plugga. Detta ständiga pluggande har långsamt förvandlat min hjärna till någon slags sjuk röra av beteendeekologi och dålig humor. Därav dagens bild.

Enjoy!
image8

Well isn't it good?

För 10 dagar och ett år sedan föddes min blogg. Jag har inte alls varit aktiv, vilket i och för sig kanske inte gör speciellt mycket, eftersom jag utgår ifrån att ingen läser den. Ändock, jag har ju faktiskt tänkt att bli mer aktiv. Det är bara det att jag har så dåligt med tid, men man kan ju alltid försöka ändå tycker man. Jag tycks ju ändå ha tid till annan random datortid så.

Hur som helst, idag har varit en bra dag, igår var en bra dag och ja... sedan jag började med medicinen (levaxin) så har de flesta dagar blivit väldigt bra dagar! jag känner mig pigg och utvilad, och jag orkar faktiskt plugga, vilket ju är bra eftersom jag har tentor lite då och då, bland annat nu på torsdag. Sedan har jag även börjat spela badminton, vilket även det är ett mycket positivt steg eftersom motion är viktigt. Dock är det inget nyårslöfte, I don't swing that way. Jag säger som Ing sa: Inga jävla nyårslöften, jag ska vara lika odräglig som förra året! I'd like that, fast med en lite mer positiv inställning såklart ^^.

Nå, nu skall jag återgå till pluggandet. Om det mot all förmodan faktiskt är någon som läser den här bloggen så kommer det som vanligt en seriebild.

Enjoy mes amigos!
image7

Blok

New era for teh blok! Omgdz! (jag har ändrat layouten och ska uppdatera oftare :P)
Blok