2 veckor kvar

Nu känner jag att slutet börjar närma sig. Ett ljus i den långa tunnel som sommaren har varit. Som... att sikta land efter en 3 månader lång resa på öppet hav.
Jag talar förstås om mitt examensarbete modell kandidat.
Om 2 veckor är jag klar med statistiken, och då är det "bara" skrivandet kvar. Detta skall göras under hela oktober månad, eftersom jag bara går i skola en kväll i veckan då! Mycket tid som skall förvaltas med andra ord, och det blir inte bara datorspelande ;-p

Och så är jag väldigt glad att det inte blir mer håvande efter insekter, eftersom min stackars rygg fortfarande inte är helt hundra, trots en del träning (med gummiband! ja, jag är pensionär).

Förresten, nu börjar det äntligen dra sig mot höst - min favoritårstid! Och september är helt klart min favoritmånad på hela året. Kyliga septembermornar, med dimma, dagg och solsken är bland det bästa jag vet.

Det jag älskar mest med hösten är alla fina färger!

Underbar dag!

I dag har varit en fin dag minsann! Först var vi på släktkalas och sedan gick vi ut i skogarna med Jacobs far - svampexperten. Få kantareller gås förbi osedda! Det var mycket härligt att få ströva omkring, plocka kantareller och bara njuta av (den om än tidiga) höstvärmen.

Nu ska vi rensa och förvälla svamp. Trattkantarellerna ska torkas! Sedan ska vi äta tårta som blev över från igår då vi firade ett år tillsammans. Livet är härligt!

(Klicka på bilderna så blir de större)


1 och 2. Vackra men giftiga/oätliga svampar.
3. Många vackra berghällar finns det ute i skogen!
4 och 5. Lars och Jacob inspekterar kantarellerna.
6. Jag går efter svampexperten och ser om han missar någonting.
7. Pettson i grönsakslandet.
8. jacob och hans mor!

Får erkänna mig lite lat.

Ja, som rubriken antyder ;-p men här kommer lite bilder. Kom gärna med lite förslag på vad som kan tänkas passa i möbelväg! Bokhylla, matta, soffa med mera!


Vardagsrummet. man skulle väl kunna beskriva inredningen som... eklektisk men mysig? Vill gärna ha mer enhetliga färger dock.


Köksdelen. inte mycket att säga. Lite "crowded" med möblerna vid väggen. Skulle gärna ha en större sideboard eller liknande där.