Fuuuuuu..!

Varför, varför, varför tycker min kropp att det är helt okej att vara något slags lyxhotell för diverse skojiga förkylningsvirus? Jag har nu för tredje gången blivit sjuk på tre veckor. Okej, första veckan hade jag muskelinflammation på grund av TBE-sprutan jag tog, men det räknas ändå för jag kunde inte gå. Förra veckan blev jag lite småförkyld och hade feber i några dagar. Men i dag! Oj oj oj. Alltså ni vet hur det är när man vaknar och det känns som att man har sovit typ upp och ned med huvudet i en kattrumpa? Precis så kändes det i morse!

Jag har inte tid att bli sjuk för tusingen! Jag ska hinka femtiotolv glas vatten i dag, vila och sura. Så blir det säkert bra i morgon. Hoppas jag.


Det här är jag i dag.
Det var allt.

My little pony!

I dag startar säsong 2 av My little pony!

Ponnysarna bor i Ponyville, som i sin tur ligger i landet Equestria - ett matriarkat utan dess like. I princip alla ponnys i maktpositioner är kvinnor och de behöver inga djävla män för att få vad de vill ha. Princess Celestia som styr landet är en facking pegasus med vingar och horn, men så fort hon ska någonstans så får hennes man-ponnyslavar flyga henne dit hon ska. De manliga ponnysarna är ungefär lika mycket värda som vagnarna de drar och har inga personligheter över huvud taget.

Alla huvudpersons-ponnysarna är brudar. En är cool och snabb, en är smart, en är fåfäng, en är alltid retarderat glad, en har god hand med djur och en jobbar på äppelfarm och pratar fan inte om något annat än äpplen. Tillsammans löser de vardagens mysterier och problem - så som drakar i bergen, städa ponyville innan Princess Celestia kommer på besök (inte för att hon bryr sig), hjälpa varandra och ordna kalas hela jäkla tiden. De äter sjukt mycket kakor och tårtor!

Som jag nämnde tidigare så är könsrollerna helt omvända i Ponyville. Att vara tjej är norm och killarna syns knappt, och gör de det så kan de ändå ingenting utan måste ha hjälp av tjejerna hela tiden. Jag tycker det är lite roligt, att se hur cräjzy det är när man vänder på steken. Något att tänka på.

Jag har för övrigt gjort mig själv som ponny! Hemsidan för den som vill göra detta finner ni
HÄR


Alltid vardag.

Det är alltid vardag. Jag går i skolan, arbetar med examensarbetet, pluggar, pluggar mer. Jag sitter på nätet och läser bloggar, lyssnar på webbradio, spelar World of Warcraft. Eller så umgås jag med vänner. Dagarna liksom flyter ihop och tiden går. Fast jag uppskattar det egentligen. Jag tycker ju om mitt liv.

Jag har också efter att ha skickat in ett antal papper till CSN igen blivit beviljad studiemedel ännu en period och det känns bra, bra, mycket bra. Pengar är liksom bra att ha.


Det ÄR faktiskt höst nu. Jag har fått inse det.
Och egentlugen tycker jag ju om hösten! Jag tror bara att det har varit stressande på grund av exjobbet, men det är ju snart klart. Jag hade fått de sista proven i dag om inte Jacob hade gått och blivit sjuk. han måste ju vara med mig ute så att jag inte trillar och bryter benet eller blir överfallen av monster.

Inte världens mest sammanhängande inlägg, men det är också helt okej!