Ser ni någon skillnad?

Jag tyckte det blev fint! What say you? :-)



Här är för övrigt mina höstkläder! De är väldigt mysiga och sköna :-)
Gråmelerad jacka från H&M, hög kjol med hängslen, okså H&M, strumpbyxor och högskaftade converse i läder. Shiitsnyggt!



Till er alla nyfikna.

Japp, jag har en ny pojkvän, han heter Jacob och ser ut såhär! Jag misstänkte att en viss moster var hemskt nyfiken på denna man? ;-)

Mycket att göra

Hejsan! Nu är det mycket att göra så jag har inte riktigt hunnit sitta med bloggen. Jag sitter från 9-16/17 i skolan varje dag med övningsuppgifter som är lagom lätta när man inte riktigt kan excel ;-p Fast nu tycker jag att jag har lärt mig programmet hyffsat iallafall! Uppgifterna tar iallafall kortare tid än 1,5 timme att lösa nu, så jag räknar med att det tyder på någon form av framsteg. Kursen jag går heter övervakning av biologisk mångfald och är faktiskt väldigt intressant! Det är troligen detta jag kommer att jobba med i framtiden så det känns ju som en väldigt relevant kurs :-)

Imorgon skall jag följa med Jacob (andra Jacob) och köpa ny jacka och nya jeans åt honom, så det ska bli skoj! Själv skall jag köpa ett plastsvärd och en bägare av något slag att ha i helgen, då jag skall vara utklädd till pirat. Vi har ju insparkshelg för nollorna uppe på lysestrand, och då är det sittning med tema hav.

Förresten, grattis CERN, till den lyckade testkörningen av acceleratorn!

Ha det vackert i regnet!

Ny jacka!

Jag har fått studiebidraget idag, och eftersom jag klarade min omtenta så firade jag med att köpa några smågrejer + en ny fin jacka som räcker hela hösten (och vinter om jag har tjocktröja under!). Den är ganska "pösig" i modellen och jättemysig :-) Köpte även underkläder, strumpor och grå stickade benvärmare.