Tvättid och solsken.

... går ganske inte så bra ihop. Jag vill ut på promenad, men jag måste kolla till tvätten en gång i timmen, så det får nog vänta. Vi ska ändå ned på stan lite senare under dagen så :-) Eftersom jag har blivit så stor nu att jag bara kan använda Jacobs jeans kanske det är dags att köpa nya till mig själv, och/eller börja motionera :-( När jag försöker kränga på mig mina alldeles för små jeans så förstår jag inte hur de kunde sitta löst för bara ett år sedan. Jag tycker ju att jag ser precis likadan ut nu! Gah! Det var dagens lilla frustration det. Men så går det när man har en ämnesomsättningssjukdom antar jag.

(fast jag äter ju medicin, så det kan ju vara matens fel också ;-p)

Nej, nu ska jag hålla koll på tvätten istället för att sitta och klaga! En liten promenad på stan senare idag och INGET godis borde väl göra susen! Och kanske nya jeans, då ^^

Ny favorit!

Nu ni! Nu har jag inte en aning om vad jag ska pyssla med ärligt talat. Jag är ledig drygt en månad innan mitt examensarbete sätter igång. Jag får väl försöka jobba lite, ta promenader och njuta av våren, antar jag :-)

Jag har inte skrivit på ett litet tag eftersom jag har haft fullt upp med att pussla ihop resultaten från den lilla forskningen vi gjorde, samt presentera detta på vettigt sätt. Resultatet blev för övrigt riktigt bra! Arbetet vi opponerade mot var dock en katastrof. Jag skulle kunna skriva upp ett tjugotal stav- och syftningsfel från deras rapport, men jag begränsar mig till att endast dela med mig av den allra roligaste meningen: "art 1 hade ett klart övergrepp över art 2 i tillväxtmediet"... Ja? vad ska man säga? Hur tänkte de? Övertag är nog ett bättre ord i sammanhanget ;D

För övrigt så fyller min manliga kompanjon och bättre(tveksamt) hälft Jacob år imorgon! På samma dag som min härlige brorson Ville :-) (grattis Ville på 2-årsdagen!) och detta skall så klart firas! Så vi ska ut på stan i (förhoppningsvis) vårsolen, promenera längs ån lite och sedan stanna på något mysigt café där jag ska bjuda hnom på tårta. Sedan får han välja present själv :-) Sen ska jag till i tidigare inlägg nämnda butik och endulgea mig i smycken! Liksom, vaddå? Jag måste väl också få något ;-p

Just ja! Igår såg jag och Jacob filmen "Lars and the real girl". Det handlar om en man som beställer en så kallad real doll från internet, och när hon levereras så börjar han leva i tron om att hon är en riktig kvinna.

Filmen var verkligen bra! Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig, men det var absolut inget snusk eller så i den. Det var en väldigt fin, udda och stundtals rolig historia, men även ganska sorglig. Mycket sevärd och helt klart en ny favorit :-) (till mina andra favoriter hör bland annat Big fish, Across the universe, Edward scissorhands och The science of sleep).



Ha det fint!

Kawaii!

Nästa torsdag skall jag belöna mig själv för att jag verkligen har vart duktig det senaste halvåret med skolan, extrajobb, examensarbete framför allt! och en del annat. Det har öppnat en ny liten söt butik i Göteborg som har Japansk-inspirerade smycken och kläder så jag ska införskaffa lite hårspännen, armband och strumpbyxor. Kanske ett par fina kinaskor också! Allt är väldigt billigt :)

De har en hemsideadress också, utifall att någon (jag känner en viss kusin som tycker mycket om söta rosa saker ;D) vill titta in!
http://www.kawaiidesign.se/

Här är ett litet utplock av vad jag vill ha mest.

Why?

Why won't the blogg work. Blogginlägg hooo! Nej? Jo?

Oj då.

Har inte skrivit på ett tag nu. Jag som var så duktig på att uppdatera för inte alls länge sedan!

Alltså, jag ska bara få lite inspiration och kanske någonting att skriva om. Then I'll be back.

Här får ni en rolig 80-talsinspirerad bild på mig! Notera leopardsminkningen som matchar med leopardkoftan. Rawr! Enjoy.