Ny vecka!

Det har varit en hektisk helg med mycket människor att umgås med! Det har varit mycket trevligt. Den här veckan är det ganska mycket ledig tid, vilket i praktiken innebär tentaplugg och en del datorspelande emellanåt. Och kanske promenader när vädret tillåter.

För tillfället sitter jag och spelar DnD rollspel över chatt-tjänsten mIRC. Vi har väldigt roligt!

Balkongväxterna trivs som bara den också. Här kommer några bilder på dem, klicka på bilderna så blir de större!


Kanske mest kul för växtintresserade, men det är så härligt att ha en balkong som man kan odla på!

Krokigt

Jag har ju en faiblesse för söta småsaker, och ett pågående projekt just nu är min halsbandsvägg. Jag behöver fler fina krokar att sätta upp. För närvarande har jag en stor gjutjärnskrok och en mindre med ett hästhuvud.

Jag surfade runt lite och hittade så klart massor som jag vill ha, men som får vänta till i höst. Vilka var finast? De lite mer moderna eller de i äldre stuk?


Så här ser det ut på min vägg för tillfället -

 


God morgon!

God moregon, god morgon!
Idag är jag ledig från skolan, men har mycket att göra ändå. Ska städa, skriva klart det sista på arbetet, hämta ut paket och handla. Och sedan gå på avskedsfest för en vän i kväll.

Och i morgon kommer mina föräldrar + äldsta systerdottern hit. Det ser jag mycket fram emot!
Ha en bra dag allihopa!

På tal om kakeldekor

Jag hittade den här på samma hemsida www.kitsch.se. Jag är väldigt sugen! Får bli till hösten i så fall. Skulle vilja ha det i köket och samma mönster, men annan färg i badrummet. Jag tycker att det är riktigt snyggt, ärligt talat!


En liten kompis


När jag surfade runt på internet efter kakeldekor råkade jag på den här lilla filuren. Jag är bra sugen på att låta honom få komma hem till mig och ingå i resten av robotsamlingen. För övrigt, när jag tatuerar mig så kommer det väl att se ut ungefär som den här! Men visst är den söt!

Sommaren är här (nästan)!

Det känns som att sommaren har lyckats ta sig till Göteborg också nu, bara lite efter resten av landet. dagen har spenderats först i skolan, sedan hemma med datorn. På fredag ska arbetet vara klart och sedan är det bara att plugga hårt till tentan. Efter det är det ledigt, ledigt, ledigt!

 

Jag passade på att ta lite nya bilder i dag också, mest för att ha en ny till min facebookprofil. jag tycker att man ser lite släktskap mellan mig och min syster på en av bilderna, eller vad tycker ni som känner oss båda?

Dags att spela lite dator, lyssna på musik och sedan sova. Ha en bra kväll!


Late night movie.


Jag har svårt att sova emellanåt, så jag tänkte roa mig med att se nyinspelningen av Dorian gray. Vissa tycker att den är underbar och vissa tycker att den är urtråkig. Vi får se!
Killen ser ju bra ut iallafall, och jag älskar boken!

Min konstnärliga sidan fick komma fram här om dagen också. För närvarande fangirlar jag över warcraft-troll (hej jag är nörd) och jag målade således ett... ja, troll. Om jag målade mer kanske jag till och med skulle kunna bli duktig. Who knows.


Vår.


Det var länge sedan jag skrev någonting i min blogg. Jag får ursäkta för det!
Nya lägenheten är i ordning och vi trivs otroligt bra här! Vilken tur vi har haft ändå som har fått en så fin 3a, inte allt för långt från stan. Det tar 12 minuter med spårvagn att komma till centralen. Under 12 minuter hinner man lyssna på 3-4 låtar på mp3-spelaren, eller läsa de mest intressanta artiklarna i metro, plus serierna.

Och det blev vår till slut. Det trodde jag nästan inte, efter den långa vintern. Det blir en ledig sommar, eftersom varken jag eller Jacob har fått sommarjobb. Lite knapert ekonomiskt, men ändå skönt att bara kunna ta det lugnt, kanske få jobba något skift från "vikarien.se" då och då om man har tur.

Jag älskar utsikten från vardagsrummet. Det ser ut precis som på bilden!