God jul!

Om ett par timmar åker jag och Jacob tvärs över landet, till mina föräldrar för att fira jul!

God jul allihop! Hoppas ni får en underbar julafton :)


Julklappar bläklappar.

Jaha. Julklappar var det. Julklappar till BARN dessutom.

Fattar ni hur mycket det kostar att köpa julklappar till barn? Jag menar, man kan bli ruinerad för mindre :0

Jag uppskattar att 1 julklapp till 1 styck barn = mat för 2 veckor framåt.

Tur att man får julklappspenningar snart ^^

Snart är det jul!

Ja se, snart är det jul! Jag insåg att det bara är en vecka kvar tills Jacob och jag skall fara till mina föräldrar. det känns skönt :)

I dag ska jag plugga inför min tenta, ta en sväng på stan och bestämma mig för om jag verkligen ska ha den här hårfärgen eller om jag vill bli mörkhårig (igen). Sikka problem man har ibland... Men jag har fått för mig att jag åtminstone inte tröttnar fullt lika lätt på mörkt hår. Jag menar, det här ljusa har jag haft i vad, 1,5 månad?

Samtidigt kostade det *host* en del att få det så här ljust hos frisören, så jag vet inte om jag vågar ändra det än utan att Jacob skriker i högan sky :p

What to do, what to do? Mörkbrunt kanske? Svart igen?

Pling pling!

Jag lever! jag har bara haft mycket att göra och tänka på, på sistone. Till jul kommer en utmattad Aleks komma hem till sina föräldrar och bara slappa, det kan jag lova!

Igår vaccinerade vi oss, jag och Jacob. Han fick inga biverkningar - jag fick alla. Men idag mår jag mycket bättre som tur är! Tänkte fota lite idag men ljuset försvann visst ganska fort nu på eftermiddagen. Får göra det i morgon istället.

Och i morgon, ja då fyller jag 22 år. Vilken menlös ålder ändå!