Åh jisses!

Jag har gjort världens miss här :p Har jobbat på min dygnsrytm och började få till det riktigt bra nu när jag har börjat en ny kurs! Och så tänkte jag att jag var så trött så att jag kanske kunte gå och lägga mig ändå, fastän klockan bara var nio.

varför lurar jag mig själv så? Jag vet ju att jag vaknar mitt i natten, superpigg om jag lägger mig innan kl. 23 :p Det slår aldrig fel! Så nu sitter jag här och är pigg. Kan lika gärna plugga då ^^ eller redigera bilder, eller något annat skoj.

Och dricka kaffe, för uppenbarligen kommer jag att få vara vaken till imorgon bitti, gå till skolan, göra seminariet och sen försöka hålla mig vaken tills kvällen :P


Nyvaken.

E-boken är min vän!

E-boken! utan dig skulle jag vara 400 kronor fattigare. Tack e-boken för att du finns! Tack skolbiblioteket för att ni hade just den boken jag behövde som e-bok!

Jag skulle kunna prisa e-böcker hela dagen.
Var modern, läs e-böcker!
E-bok är bäst, ingen protest!
Ropen de skalla, e-bok åt alla!

Och så vidare.



Men... hur tänkte den kursansvarige egentligen när han lade en kapiteldiskussion första dagen? det är vad jag undrar.

Alltså, jag har börjat en ny kurs idag och sällan har jag varit så oinformerad! Jag fick hem mitt schema i måndags. Det var inte rätt schema, inte alls faktiskt. Det var ett schema över en kurs som börjar den 26e mars, som jag absolut aldrig har hört talas om. Fine, tänker jag och går in på kursportalen. Knapphändig information, men jag förstår att jag borde vara i en viss byggnad, vid en viss tidpunkt. Så långt känns det liksom okej. Jaha, gruppdiskussion? Jaha, men jag hinner inte skaffa den här boken. Får fråga om jag kan göra en skriftlig uppgift då.

Och imorse åkte jag in till den givna platsen vid den givna tidpunkten. Det var inte rätt. Men jag hade intet att frukta, ty instutionssekreteraren ringde och berättade att jag minsann skulle gå kursen. Gruppdiskussionen då? Jo, en tjej som också kommit fel (vi var 5 stycken som hade missuppfattat) berättade om den underbara uppfinningen e-boken, som jag tydligen kunde komma åt med mitt nyinförskaffade lånekort!

Jag blev alltså registrerad på kursen, läste kapitlet, diskuterade i grupp och åkte sedan hem. Slutet gott, allting gott!

Det var dagens lilla äventyr det. Nu måste jag läsa ett nytt kapitel varje dag. Undrar när jag ska hinna med examensarbetet? Det får bli en annan historia.



E-bok!

Min halloween-outfit

Slänger in ett par snabba bilder innan jag måste gå och lägga mig! Jag var utklädd till docka!

Klänning från Kappahls barnavdelning + underbustkorsett. Ingrid lockade mitt hår.


Jacob var död dandy. Jag sminkade honom, och blev mycket nöjd med resultatet!


Ingrid var gotisk ballerina! Mycket sött :-) (twins!)