Länge sedan!

Hejsan!
Nu har jag äntligen tid och ork att skriva i bloggen igen. Det har varit ett par ganska tuffa veckor, med tentaplugg, inlämningsuppgifter, för-praktik o.s.v. Men nu är jag ledig i 2 veckor ända tills den riktiga praktiken börjar! Eller ja, jag är ju inte ledig på riktigt, jag har ju ett par uppgifter som jag skall skriva ihop, men det känns inte speciellt krångligt i dagsläget :)

Sen fick jag veta idag att jag fick sommarjobb också, så det känns skönt att det löste sig! Det är på ett äldreboende som ligger drygt 100 meter fågelvägen från mitt hus. Det känns inte jättejobbigt faktiskt ^^ hahaha! Så det ska bli skönt att kunna tjäna ihop lite pengar i sommar också. Och höstens kurser är sökta. Ja... allt är faktiskt fixat nu, och det känns ju himla bra! Jag är stolt över mig själv *klappar mig själv på axeln*.

Om ett par timmar skall jag åka hem till Jakob. Han bjuder på tårta och sockerdricka =D Jag vet inte riktigt varför, men tårta är alltid trevligt. Och imorgon skall jag ha temafest här hemma. Temat är freaks&geeks. detta innebär i stort att man skall klä ut sig till nörd eller liknande, leka nördiga lekar och umgås =) Då får jag äntligen träffa Ing, Lisa och Sandra igen! Det var allt för länge sedan nu. Men det blir ju så när man går olika kurser på olika institutioner. Sen att Freddy, Rickert och Joel prioriterade dåligt och hade massa andra saker för sig imorgon (resa till Rom, gå på konsert o.s.v, det får jag väl leva med =p).

Ingen serie idag, för jag skall gå ut och gå en promenad i solen :) Ha det vackert!